Stan

KATEGORI: Vardag, 1 kommentarer. | DATUM: 2009-01-29 KL: 22:18:27

Efter skolan så gick jag, kattis, magda, hannah och nina ut på stan och skulle köpa hårfärg, lr nina och kattis skulle det och vi andra hängde med för kul. Men sen så ville jag också köpa hårfärg så jag ringde pappa och frågade om  jag kunde få pengar att köpa hårfärg. Och vet ni, han sa ja. Så jag har en brun hårfärg här hemma som jag ska få på mig imorron. Och ska på puma imorron också, men mer om det imorron. Men har just dushat och ska se på en film nu.
Jag brukar inte göra så långa inlägg nu för tiden :)

:):

KATEGORI: Tankar, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-29 KL: 07:41:25

Ska snart gå till skolan, jag glömde bara skriva vad jag fick i födelsedags presenter när jag fyllde år. Jag fick smink, pengar, kläder och en ny mobil telefon :D, det e sony ericsson walkman. Den har 5 mp kamera, blev as glad för den. Men aja, nu ska jag gå till skolan.


Me maja

KATEGORI: Vardag, 2 kommentarer. | DATUM: 2009-01-27 KL: 20:02:07

Idag hände inget specielt, och nu var jag me maja och vi såg på simpsons, och körde inte ds. Haha, typ första gången vi inte körde ds. Men nu har hon gått hem och jag ska läsa engelska läxan, jobbigt. Min klass har till och med mer läxor än Busters klass, och han går i 8:an. Men det blev ett kort inlägg idag.

Slite

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-25 KL: 22:04:26

När jag vaknade i morse så var jag tvungen att gå med ut me lady, det låter inte så jobbigt men jag hade tränings värk sen igår när jag och nina dansade. När vi kom hem så var jag tvungen att packa för jag skulle till slite idag och hälsa på min kusin och mormor. Jag åkte bussen dit för mamma skulle inte följa med, annars skulle vi ta jeepen och åkt dit. När jag kom fram så gick jag till min kusin och sen så åke vi skridkor till klockan fem. Och sen så körde vi ds :P men mitt ds är ju sönder men det går att köra på. Sen gick vi hem till momma och åt lite, sen var jag tvungen att åka hem till visby igen. Jag gck till bussen, och åkte hem. När jag kom hem så åt jag och mamma middag innan mamma skulle gå till jobbet. Men nu har hon gått till jobbet och buster och pappa ska komma hem halv 12. Men ska se på en film nu.


Dans

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-24 KL: 19:29:04

Idag så brörjade jag och nina på hip hop dans, det var as kul. Det var ganska lätt men det blev svårare till slutet för då skulle man göra alla steg as snabbt, man blev ganska trött efter lektionen, och bussen skulle komma kvart över tre och lektionen slutade 2, så vi orkade inte vänta så vi gick hem istället, det var inte så långt från hemköp in till stan, nina hade sträkt benet så det var lite jobbigt att gå hem med henne som gnällde, hahah nej hon gnällde ingenting. Jag och mamma skulle till slite och bo hos momma över natten men tack vare mig så missade vi bussen, det blev inte mamma så glad för men jag tyckte det var bra för jag var så trött efter dansen att jag inte orkade åka dit, men vi ska åka dit imorron istället. Nu sitter jag framör datan. Men ska snart se på en film som heter wedding dejt. Den verkar ganska bra. Pappa och Buster är i nynäshamn och kör hockey, inte pappa då men han är ledare så han måste följa med.

Hemkunskap

KATEGORI: Vardag, 2 kommentarer. | DATUM: 2009-01-23 KL: 21:34:00

Idag så hade halva klassen den första hmk lektion i år. Vi gjorde varma mackor, det blev as gott.
Sen när vi kom tillbaka till skolan så var det mesta som vanligt. Eter skolan gick jag hem och sov lite, jag har inte skrivit något inlägg på två dagar bara för att jag har varit så trött, det verkar nästan som om jag inte har sovit på nätterna, jag orkar knappt skriva ett inlägg nu bara för att jag är så trött. Men aja, nu skriver jag ett iallafall. Ska snart se på en film som jag fick idag, den heter he's the girl. Nu ser jag på stargate atlantis, det är faktiskt ett ganska bra program. Men ska sluta blogga så att jag inte somnar över datan.


Vi i femman

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-20 KL: 21:39:35

Idag så åkte vi skridskor i skolan, det var ganska kul men det var ganska jobbigt för vi  gick till ishallen och gick tillbaka, och när vi kom tillbaka så övade vi till vi i femman som skulle hållas samma dag kl 5. när vi slutat skolan så var jag och nina kvar och spelade lite data sen så gick vi hem och jag såg lite på tv till kl 4 och sen så gick jag upp till solberga för att träffa dom andra i klassen för att gå till a7, för  att där var vi i femman radio sändning. Vi skulle möta lärbro, jag pallar inte att berätta ngt om tävlingen bara att det var riktigt jämt hela vägen men att det slutade med att lärbro vann med ett poäng, så vi i klassen är lite besvikna men vi kan ju komma direkt till vi i femman i tv om vi tävlar i revanshen, men bara om vi vinner kmr vi till tv. Men annars så har det varit vanigt, såg på tv när jag kom hem och nu så sitter jag och bloggar lite.

Trasigt ds

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-19 KL: 21:53:10

Idag så var det en till vanlig dag i skolan, och när jag kom hem så skulle jag spela mitt nya ds spel jag fick igår och då märke jag att mitt ds hade gått sönder, man kunde köra på det, men efter ett tag gick ds av på mitten, lr det gick av vi en sida så nu hänger det bara på en sida, det är lite svårt att förklara. Men sen så gick jag och mamma ut på en långpromenad med lady, ute i regnet. Sen när vi kom hem så såg jag på tv och det gör jag nu med, på ett program som heter två och en halv man. Men nu ska jag sluta blogga för idag.


FÖDELSEDAG!

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-18 KL: 20:06:07

Hej hej, idag så var det min födelsedag, en super bra dag faktiskt, först så blev jag uppvacktad på morgonen och fick presenter, jag fick jätte fina saker men det bästa var en ericcson mobil. sen kl 13:15 så körde jag laserdom med kompisarna, när jag kom in dit så började dom sjunga för mig, det var as pinsamnt.
Sen när vi körde så var jag, kattis, elin och oskar i det röda laget, och niche, alice och astrid i det gröna laget, vi körde i en halvtimme, och när vi kört klart så fick vi se vilket lag som vann, och det var mitt lag som gjorde det, och sen visades vem som var bäst av alla och det var jag :D, sen så åkte jag hem med oskar. Och då var det städning som stod på schemat, jag plockade och städade hela mitt rum, och det var mkt jobb. Sen kom släcktingarna vid 3 tiden, då fick jag mer presenter som mest var pengar. Efter ett tag så körde jag och olivia ds och sen vi halv 7 tiden så åkte dom hem, och jag har suttit vid datan sen dess, kanske lite långt men aja. Och nu ska jag till maja.

Min nya mobil me 5 megapixel kamera.

Igår

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-18 KL: 02:28:21

Hej hej, nu är kl 02:00 när jag skriver det här men det är menat att det ska vara skrivet igår för jag och pappa var hemma hos niche och björn så jag han inte skriva ett inlägg igår så här kmr det.

Idag så väckte mamma mig kl 11, sen gick vi på stan och tittade efter en brun maskara till min moster, sen ungefär kl 16 så gick jag hem till maja där vi spelade sims 2, maja hade laddat ner kläder, hår och smink så vikunde göra dom lite finare, men hon hade gjort det för länge sen, sen skulle hennes familj på middag hos några kompisar, och då gick jag hem, satte mig vid datan och gjorde det vanliga, sen var det mat och det blev pappas special gjorda revbens spjäll, det är verkligen as gott. Samtidigt som jag åt mat såg jag på simpsons, och när det var slut så satte jag på en film istället, sagan om ringen 1, den är ganska bra lr alla sagan om ringen filmerna är ganska bra, men eter jag sett kanske halva filmen så skulle jag och pappa gå till björn och niche, när vi kom dit så välkomnade deras lilla yorkshireterrier smulan mig och pappa, sen så såg jag och niche på tv ch när kl var 00:00 var niche den första som grattade mig på födelsedagen, sen så gick vi upp och spelade mini m.i.g, och han vann alla gånger utom en för den vann jag, haha. sen kl 01:30 så gick jag och pappa hem, och efter en timme så sitter jag vid datan och bloggar och ska gå och lägga mig när jag är klar med det här inlägget, och det är jag nu.

Puma

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-16 KL: 23:05:30

Idag så var det en helt vanlig skoldag, och efter sklan så gick jag hem och dushade och sen så satte jag på tv och såg lite på tv 6. Sen satte jag på datan och chattade lite, lyssna på musik och spela the sims, sen kom maja över till mig vi gorde vanliga, spela ds och såg lite på tv. Sen så spelade vi sims 2, vi gjorde oss själva som sims gubbar, vi gjorde 2 hundar också och dom hette Bowser och Cichila. Sen var maja tvungen att gå hem för hon och hennes familj skulle på middag hos några kompisar, och lite efter att hon gått så ringer nina och frågar om jag vill följa med till puma, och jag sa ja för att jag inte hade nånting anat för mig, och så var det länge sen jag var där. Så jag packade ihop mina saker och gick till nina där vi sminkade oss lite och sen så åkte vi till puma, när vi kom dit så träffade vi Tintin, pablo och niclas. Vi  gick mest runt och snackade lite, men ungefär kl 8 så blev tintins kompis full. Efter Puma så åkte jag hem med nna och pär, dom skjutsade  hem mig, sen så åt jag mat och tittade på lets dance, men  nu sitter jag framför datan och bloggar.
Och det är bara 2 dagar kvar tills jag fyller år, det sak bli kul. Men nu ska jag nog sluta blogga för idag. 

Ridning

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-15 KL: 22:18:41

Idag så var det en kille som hälsande på i klassen bara för att se om han skulle börja i min klass, han heter Andreas tror jag, men förutom det hände inget specielt i skolan. Men det är precis en vecka sen jag började skolan, det har inte hänt så mkt på den tiden. Eter skolan så gick jag hem och skulle fixa till den första ridningen den här terminen, men det börjar 16:30 så jag hade god tid på mig, efter att jag fixat lite så satte jag mig och såg på tv, men det fanns inget roligt program så jag gick in på datan istället och chattade lite och lyssnade på musik, sen så örde jag the sims 2 på datan, det var jätte länge sen jag körde det så det köndes lite ovant på en laptop så körde jag 30 minuter, sen så satte jag på tv igen men det var bara tråkiga saker fortfarande så jag stänge av laptopen och sate mig och läste lite i min säng, sen satte jag på tv igen och då var det ett ganska bra program på tv, ett program som heter Smallville, vet inte riktigt hur det stavas men ändå, men när det var slut var det dags att åka till ridingen, det var ganska kul och jag fick en häst som heter Paxi. Men när jag kom hem så dushade jag och sen var det middags dags, efter det så var det simpsons, och efter det kom det ytterligare ett bra program som heter scorpion king, men det efter det så satte jag mig vid datan och chattar, lyssnar på musik och bloggar och det gör jag nu, men ska snart gå och lägga mig, ska bara skriva lite först om den där tjejen som jag trodde hadde blockat mig hade inte det, jag missade bara hennes namn på offline listan och stavade hennes email fel när jag skulle söka efter henne.

Me maja

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-14 KL: 18:24:59

Idag så tränade vi till honey honey musikalen igen, fasst nu var det bara i 40 minuter, men det var med mick idag.
Det var as pinsamnt för man lät så jäkla töntig och liten när ljudet kom ut från högtalaren.
Sen så var skoldagen slut och man pratade lite med kompisarna, typ i en timme och sen så gick man hem och då märkte man att man glömt engelska läxan i skolan, och den var tills imorron så jag sprang till skolan och hämtade den,
sen gick ja hem och såg på tv, och 10 över 3 gick jag till maja, vi körde lite ds och sen så gick vi hem till mig och spelade ds, men efter en stund tröttnade jag lite så jag hämtade laptopen och chattade lite innan jag började blogga, som jag nu också gör, men snart ska jag äta och kl 20:00 ska jag se simpsons, haha. Sen ska jag nog gå in på datan lite till, 
men insåg jusst att det är min födelsedag om 4 dagar,  men i måndags så fyllde saffe år och idag fyller astrid år och imorron kattis födelsedag och nästa dag, alltså den 16 fyller alice år, sen fyller jag år på söndagen, alla vi 5 är dom enda som fyller år i januari, och vi är dom äldsta i våran klass. 


Läxor

KATEGORI: Vardag, 1 kommentarer. | DATUM: 2009-01-13 KL: 22:32:58

Idag så skrev jag ju vad som hände i skolan men jag berättade inte vad som hände innan det, vi övade til vår honey honey (mamma mia) musikal som vi ska uppträda med om 5 veckor, nervöst. Men efter lunch så hade vi vanliga lektioner, svenska som är jätte tråkigt och europa som är ganska kul, jag skriver om Grekland.
Jag valde Grekland för att jag alltid velat åka dit på semester, helst till ön kreta där det ska vara så fint.
Men efter det så var jag me nina och vi gick till solberga och gunga fågel-gunga och snackade lite, sen gick vi till
rute gatan där nina bodde förut och där träffade vi pablo och en kille som heter nicklas som går i niches och sebbes fotbolls lag, han gillar nina också, pablo och nicklas var med en kille som heter Adrian, nina och jag kallar honom för adidas, haha. Men när jag och nina hade snackat med dom lite så fortsatte vi vår promenad och så ringde jag pappa och frågade om han skulle jobba natt idag och det skulle han, så han skjusade oss till öster där vi köpte glass på mc donalds, sen gick vi hem till nina igen och satte oss framför datan och lyssnade på låtar och chattade me vänner och sen tittade vi på simpsons och sen typ kl kvart över 9 gick jag hem till mig och skulle just börja blogga när min mamma kmr och säger att jag ska göra min matte och engelska läxa som är till imorn, så tråkigt.
Men nu så har jag gort dom och sitter u framför datan och bloggar. Ska snart gå och lägga mig, är as trött sen
jullovet slutade,har varit det varje dag nu, det är inte bara jag utan flera i klassen som är det.

På en strand i Grekland.


Simpsons vi såg kl 20:00 på 6:an

I skolan

KATEGORI: skolan, 1 kommentarer. | DATUM: 2009-01-13 KL: 13:23:02

Nu sitter jag i skolan och bloggar lite, det är bara lite som man gör nu,
ska skriva mer sen.
Men just nu så sitter jag och nina med varsin dator i vårt klassrum och oskar
har skrivit ett tal med 8 siffror och markus håller på att klura ut vad talet heter,
och han klurade precis ut det.
Chrisse och Tor lek-slåss lite och chrisse låser ut tor ur klassrummet ibalnd. Oj
han gorde det precis :P
Hannah och magda tittar på nina när hon är inne på datan, men nu ska jag ha lektion.

Nintendo DS

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-12 KL: 19:25:53

Idag så var man i skolan och hade roligt. haha,nej det var jätte tråkigt i skolan'.
men efter skolan så möttes maja och jag utanför jc för att gå på stan och titta i affärer, efter
det så gick vi hem till mig och körde ds, hon har ett rosa och jag har ett svart.

Sen så såg vi på tv, ett program som heter Våra värsta år.
Det är ett skämt program som är ganska bra.
Efter det så tog vi bilder på varandra, lr maja tog bilder på mig.
Sen så gick hon hem och jag börjar blogga lite, sen så måste jag göra matte läxan. Så tråkigt.
Men nu är jag äntligen klar med den, så nu ser jag på simpsons och chattar med lite vänner.
Sen ska jag nog gå och lägga mig vid halv 10 lr kanske vid halv 11. :) men nu ska ´jag se på
lite film såjag skriver mer imorn.


Ensam

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-10 KL: 21:43:17

Idag så väcktes jag kl 13:30 för att buster packade sina hockey saker för att han skullle till hockey,
jag skulle sovit längre om han inte väsnats så mkt, kanske skulle jag vaknat ungefär kl 16:00 lr nåt.
Men typ kl 3 så gick jag och buster ut me lady på en promenad. Senare så gickjag och mamma och handlade mat och godis, då var kl ungefär 16:47. men nu så har mamma och pappa gått till jobbet, lr pappa åkte till jobbet kl 3 men mamma åkte till jobbet för en timme sen så jag och buster sova själva hemma, det är 4 gånger vi sover ensamma,
nu ser jag på tv och bloggar och chattar på datan, och som igår har jag tråkigt.
Ska kanske visa lite mer manga bilder, nej skämta bara. haha, så roligt att man glömde skratta.

Manga

KATEGORI: Tankar, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-09 KL: 23:30:39


Nu har jag hittat på nåt att göra(några timmar senare, haha), jag ska visa några manga bilder från internet.
Lite tråkigt kanske men jag kom inte på nåt annat att göra :)
Iallafall så kmr 9 manga bilder här:

 Sakura och Shaoran.

 Tyckte den var lite söt.
 
  Lite suddig kanske

 Sakura

 Shaoran.

 Tomoyo

 Kero (kerberos) och Suppi (supinel)

Kerberos och yue.

 Eriol, Sakura, Tomoyo, yukito, toya, nakona och suppi

Det var alla 9 manga bilderna,  bilderna var från ett program som heter cardcaptor sakura.
Det gick på tv förut men nu är det slut, den serien vae faktiskt ganska bra för att vara manga.

 

Tråkigt

KATEGORI: Tankar, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-09 KL: 22:36:49

Har inget att göra, sitter bara framför datan sen maja gick hem för ca 3 timmar sen.
Lr jag tittade ju lite på let's dance. Min komis som flyttade till sthlm för några år sen har typ blockat mig
 på msn, för hon är inte online så den listan är hon inte i men inte på offline listan heller.
Lite sårad för innan och lite efter hon flyttade var vi bästisar och vi gjorde nästan allt ihop.

Ramsor

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-09 KL: 14:48:45

Idag så skulle vi skriva hejaramsor till vi i femman i skolan, jag kom inte på
nån men Elvira kom på en jätte bra.
Och det gjorde Magda, Rebby och Niche också. Det var jätte äcklig mat i
skolan. Mexikan soppa med ost.
Vi hade gympa som sista lektion, det var ganska kul bortsett från att Adam fuskade hela tiden.
När han blev tagen på gutaboll så sa han bara
- Neej, jag blev inte tagen.
Han är så jobbig.
Sen när jag kom hem så tog jag ett långt bad och åt frukt till,
det var mysigt.
Sen när man torkat så satte jag mig vid datan där jag sitter nu
och bloggar och lyssnar på musik som buggar hela tiden.
Men nu så ska jag gå ut me Lady på en lång promenad.


Första skoldagen

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-08 KL: 15:44:20

Idag var ju den första skoldagen på året och
min klass började jobba hårt till vi i femman och
världens smartaste barn, det var lite
kul för Astrid och Wille ska vara med på båda sakerna, dom är bäst och
smartast i klassen, haha.
Vår sista lektion var slöjd. Jag är med i sy gruppen,
vi ska göra en väska, jag gör en marinlå.
Sen när lektionen var slut och man skulle gå hem så snöade det,
riktigt mkt. Det piskade mot ansiktet, det kändes som man blev stucken av nålar.
Nu sitter jag framför min data och bloggar, lyssnar på musik och chattar med
kompisar.

Sista lovdagen.

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-07 KL: 19:41:50

Idag är det sista lovdagen och jag hade jätte kul,
först så var jag lite med maja på morgonen och sen så var jag med
Nina och Nora, vi övade till honey honeymusikalen vi ska ha i skolan,
men vi tröttnade efter ett tag så vi var inne på internet sen gick vi hem till mig
och såg på film.

Roligt

KATEGORI: Vardag, 1 kommentarer. | DATUM: 2009-01-06 KL: 21:57:57

Idag så var jag me Elvira och åkte pulka.
Vi var i palisaderna och åkte, vi hade jätte kul,
efter det så gick vi hem till mig och fika sen så gick Elvira hem
ungefär kl 21:00.
Sen gick jag ut med lady på en promenad till s:t hans ruin.
Nu sitter jag framför datan och lyssnar på musik, jag sitter med min
laptop, majas pappa micke fixade så att internet kunde köras utan sladd.

Ny design

KATEGORI: Tankar, 1 kommentarer. | DATUM: 2009-01-06 KL: 00:30:20

Min blogg har fått lite ny design och om man trycket där det står läs mer..
så står det lite om mig, mina intressen och det står nära jag fyller år och 
det är den 18 januari, så det är ju snart, bara 12 dagar dit :D  

Om ni vill veta vad jag önskar mig så är det pengar och en marinblå fred perry tröja 
från MQ för 800 kr, men på några ställen så kostar den bara 400 kr, det är 
bara för att det är rea.
Maja och hennes mamma ska till sthlm och då ska dom leta efter en marinblå
tröja, jag frå då låna pengar från dom.
Jag vet att jag precis varit i sthlm men jag hittade ingen tröja där så dom ska leta
lite när dom åker dit.

Hemma.

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-05 KL: 14:23:41

Igår kväll kom jag hem från sthlm,
jag var ganska trött efter att shoppat en hel helg så jag gick och la mig
efter att jag hade packat upp mina saker,
kl var ungefär 2 på natten när jag gick och la mig och så
fick jag ett sms från maja ungefär halv 3 på natten.
Hon hade skittat det kl 22:45 men eftersom jag var på
båten då så kom det inte fram förens kl halv 3.

Men igår så var vi på en affär som heter weekday där det skulle
finnas cheap monday jeans men på under våningen så fanns det inga jeans
så vi gick upp en våning och där fanns det jätte många jeans och när jag tittade
vad det var för märke så var alla jeans bara cheap monday jeans.
Jag köpte ett par blåa jeans och Olivia köpte ett par gråa.
Sen så gick vi till bikbok men där köpte vi inget.
Några timmar senare så åkte vi till båten med bussen.
Så när vi kom hem så åkte jag och pappa bilen hem medans mamma gick med vår hund lady på en promenad.

Gott nytt år!

KATEGORI: Vardag, 0 kommentarer. | DATUM: 2009-01-03 KL: 21:58:40

Kanske lite sent att säga gott nytt år men jag skrev inte på
nyårs afton så jag ville bara hälsa gott nytt år på er.

Idag så åkte jag, olivia, lena och mamma  upp till sthlm i morse för att shoppa lite :D
Det gungade lite på båten i början men sen så blev det bättre.
När vi  kom upp till sthlm så leta vi förjäves efter ett ställe där man kunde köpa
nånting som man åkte buss och tunnelbana gratis istället för att betala hela tiden :D
Sen åkte vi till IKEA och stor shoppa. Sen gick jag och Olivia till ett ställe som heter Out´let
och när vi kom in där så var det jätte många affärer där t.ex björn borg, ecco,
puma, lacoste och nike. Jag vet att det bara är märken på kläder men i affärerna så
var det bara björn borg kläder i björn borg affären och samma sak me dom andra affärerna att om
det heter något märke så var det bara det märket i affären.
Sen när vi handlat där så var vi tvunga att vänta på att  mamma och Lena
skulle bli klara på IKEA. För jag och Olivia hade gått till IKEA medans
mamma och Lena hade varit på Out´let och handlat saker.
Men efter vi handlat klart så åkte vi med bussen till vårt hotell där jag nu sitter och skriver
inlägg. Det är ingen egen data utan det är rummets data, alltså det rummet vi bor i.
Men nu ska jag och min kusin blogga lite och gå in på msn och sånt så jag säger godnatt till er allihopa.